Tem

2020-2021 eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz okul bahçesinde yapılan mezuniyet töreniyle okullarına veda ettiler. Okul Müdürü Mehmet KAYMAKÇI okul 1.2. ve 3. olan öğrencilere plaketlerini takdim etti. 8.sınıf öğrencilerimizin isimlerine özel hazırlanan hediyelerinin sınıf rehber öğretmenleri tarafından  takdimi sonrasında kep atma töreni ile son buldu. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Afetler ve Etkileri temalı düzenlenen yarışmada şiir kategorisinde "AFETLER" adlı şiirle Türkiye 1.si olan 7. sınıf öğrencimiz Ebrar ATAKUL İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cevat ÇEVİK tarafından ödüllendirildi. Merkez Ortaokulu ailesi olarak bu nazik hediyeleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Haz

TRT EBA TV'DE YENİ HAFTANIN PROGRAMI YAYINLANDI (14-18 HAZİRAN 2021)

Haz

Milli Eğitim Bakanlığımızın bünyesinde düzenlenmiş olan "Afetler ve Etkileri" temalı Türkiye geneli ödüllü yarışmada okulumuz 7.sınıf öğrencilerinden Ebrar ATAKUL şiir kategorisinde Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, bu başarıyı sağlamasında kendisine rehber olan türkçe öğretmenimiz Tuğba Yüksel'e ve öğrencimizi destekleyen ailesine çok teşekkür ederiz.

Haz

TRT EBA TV'DE YENİ HAFTANIN PROGRAMI YAYINLANDI (7-11 HAZİRAN 2021)

Haz

Hayat boyu öğrenme haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada şiir kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Buğra Mert KOCAMAN birinci, Zeynep CAN ikinci, Yusuf YILMAZ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Sevgili öğrencilerim;

6 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS ile hedeflerinize ulaşmak için ailenizin desteği ve öğretmenlerinizin yol göstericiliği ile bu güne kadar çalıştınız, gayret ettiniz ve elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için bu sınava hazırlandınız. Yarınki sınavda emeklerinizin ve çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, başarılı olacağınıza yürekten inanıyor sizlere güveniyor ve hepinize başarılar diliyorum.

Mehmet KAYMAKÇI

Haz

Okulumuz LGS öğrencilerine yönelik, şimdiye kadar akademik olarak hazırlandıkları sınava psikolojik hazır oluşlarını da sağlamak amacıyla motivasyon etkinliği yapıldı. Sınava yönelik stres, kaygı, endişe duyguları ile başa çıkabilmeleri için nefes egzersizleri ve gevşeme hareketleri, Okul Psikolojik Danışmanı Bakiye Aral MALLIOĞLU koordinesinde uygulandı. Ardından öğrenciler ileriye dönük hedeflerini yazdıkları balonları gökyüzüne uçurarak eğlenceli dakikalar yaşadı. Öğrenciler için yazılmış iyi dilek ve motivasyon mektupları etkinlik sonunda kendilerine verildi. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz...

May

7 Haziran itibariyle öğrencilerimizle haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.

May

Okul psikolojik danışmanı Bakiye Aral Mallıoğlu tarafından 8.sınıf öğrencilerimize LGS'ye 7 gün kala öğrencilerin zihnen ve ruhen sınava hazır oluş seviyelerini yükseltmeyi amaçlayan bir seminer gerçekleştirildi. Yapılan online seminer çalışmasında öğrencilerimize sınavda başarılı olma stratejileri hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.