ZONGULDAK / ALAPLI - Merkez Ortaokulu

OKULUMUZDAN TÜRKİYE DERECESİ

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü bünyesinde organize edilen ABAD(Anadolu Bilgelerini Araştırma Derneği)tarafından 2021 yılının Yunus Emre yılı seçilmesi sebebiyle düzenlenen "Yunus Emreler Yazıyor "adlı hikaye yarışmasında öğrencimiz Yusuf Yılmaz Türkiye 3.sü olmuştur. Yunus Emre'nin miras bıraktığı değerleri hatırlatma ve nesiller boyu yaşatma amacı güden yarışmaya öğrencimiz "Hacer Anne" adlı hikayesiyle katılım sağlamıştır.

Öğrencimize bu süreçte rehberlik eden Türkçe Öğretmenimiz Tuğba Yüksel'e ve öğrencimize destek olan velimize teşekkür eder öğrencimizin başarılarının devamını dileriz. Merkez Ortaokulu olarak yeni bir döneme Türkiye derecesiyle başlamanın gururunu yaşıyoruz.

04-10-2021

Yayın: 04.10.2021 - Güncelleme: 04.10.2021 18:53 - Görüntülenme: 712