Mrt

BU YIL 4.SÜ DÜZENLENEN TÜRKİYE GENELİ OYUNCU BEYİNLER YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümünde vatanı uğruna canını veren şehitlerimizi  Merkez Ortaokulu olarak saygı ve minnetle andık.

LGS BAŞVURULARI, ELEKTRONİK ORTAMDA İSTEĞE BAĞLI YAPILACAK

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Eko okul Şubat ayında okulumuzda atıkların doğada kaç yılda yok oldukları ile ilgili mahalle muhtarı ile birlikte bilgilendirme çalışması yapıldı. Geri dönüşümle ilgili sınıflarda video izletildi. Doğa ve çevre konulu şiirler yazılarak panoda sergilendi Ayrıca öğrencilerimizin atık malzemelerden hazırladıkları müzik aletleri ile ritim çalışması yapıldı.

Şbt

Ögrencimiz Sude ERDOĞAN ilcemizde duzenlenmis olan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Reversi kategorisinde 2. olarak okulumuzu gururlandırmıstır.Kendisini,ailesini ve ogretmenini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Şbt

Okulumuzda yaptığımız tatbikatta Alaplı belediyesi yangın söndürme itfaiye ekipleri tarafından öğrencilerimize bilgilendirmeler yapıldı. Ekiplerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Şbt

Eko Okul Projesi kapsamında Ocak ayında okulumuzda yerli malı ve enerji verimliliği haftası ile ilgili çalışmalar yapıldı geri dönüşüm sembolü ve geri dönüşümle ilgili görseller öğrencilerimize izletildi.

2024 BURSLULUK SINAVI KILAVUZU

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik son hafta etkinlikler kapsamında Ereğli Fen Lisesi’ne gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik, okulumuza davet ettiğimiz İş ve Meslek Danışmanı tarafından meslekler konulu bilgilendirme yapıldı.

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Ahlâkî Davranışlar ünitesi kapsamında "Merkez Manav" etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz kendi alışverişlerini kendileri yaptılar. Böylelikle doğruluk, dürüstlük, güvenilirlik, paylaşma, yardımlaşma gibi ahlâkî davranışları pekiştirmiş olduk. Oldukça başarılı geçen bu etkinliğimizde hem öğrendik hem eğlendik.

Ock

Eko Okul  Projesi kapsamında Aralık ayında öğrencilerimiz tarafından Yerli Malı Haftası ile ilgili pano hazırlandı.Ayrıca 5. Sınıf  öğrencilerimizin İngilizce  ögretmenlerimizin önderliğinde  atık kağıtlardan hazırladıkları yeni yıl kartları panomuzda sergilendi.

Ara

EKO OKUL projesi kapsamında Kasım ayında okul aile birliği üyelerimize ve öğrencilerimize proje hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı. Ayrıca öğrencilerimizin atık kağıtlardan yaptıkları Atatürk çelengi 10 Kasım Atatürk'ü anma programında sunuldu.